tirsdag 10. februar 2009

Marihuana og hasj er ikke ufarlig!

Det irriterer meg hver eneste gang jeg ser noen uttale at marihuana og hasj er ufarlig eller så ufarlig at man bør legalisere det. Hvis det er så ufarlig burde man ikke sett flere unge hver uke bli lagt inn på f.eks. Aker Sykehus for avrusning og behandling for psykoser og angst. Snakker man med pleiere og leger der finner man at de er helt oppgitte over hvor mange som tror marihuana og hasj er bare morsomt og ufarlig. De ser resultatene.

Og hvis din sønn eller datter blir lagt inn for litt hasj- eller marihuanabruk (ja, for det krever ikke store mengdene), så kan du regne med minimum (!) 3-6 måneder rehabilitering! Hvis ungen kommer helt ut av det noen gang. Dette ødelegger liv.

Jeg blir sint, for det har skjedd med et familiemedlem.

1 kommentar:

Rune sa...

Hvis det hadde vært lovlig og regulert kunne man hatt alderskontroll, og ditt familiemedlem kunne også fortalt om problemet mer åpent og fått bedre hjelp, tidligere.

Forbudet forverrer bare psykiske problemer og gjør at unge holder det hemmelig. Det blir også mer spennende. Åpenhet og at det blir lovlig er veien å gå.

For de fleste voksne er det faktisk mindre farlig enn alkohol. Men det er selvsagt ikke ufarlig.